Blog

DECEMBRSKA DOBRODELNOST – NAŠI DONATORJI IN NAŠI OBDAROVANCI

December 2023 je bil daleč najaktivnejši in nabolj dobrodelen mesec v vsem obdobju delovanja našega kluba, Zarje smo zares presegle same sebe …

S pomočjo donatorjev smo osrečile lepo število posameznikov in različnih skupnosti. Zato je prav, da se našim donatorjem, ki nam pomagajo pri našem poslanstvu, tudi v naših objavah iskreno zahvalimo in jih navedemo in pa, da navedemo tudi naše obdarovance.

Tradicionalno največji donator je podjetje Groupe SEB Slovenija, ki ga vodi naša članica Romana Kancler. Z dobrodelno prodajo malih gospodinjskih aparatov Tefal, Rowenta, Krups in WMF izdelkov se je tudi z zadovoljstvom kupcev zbral lep izkupiček namenejem za donacije socialno šibkim in pomoči potrebnim. Naslednji velik donator je MTSI lighting, ki namensko donira sredstva za otroke v Mladinskem domu Maribor. Ostali “dobri decembrski možje” pa so bili: VZAJEMNA D.V.Z., ODVETNIŠKA PISARNA KONTARŠČAK, D.O.O., ROKO D.O.O., GRADBENO PODJETJE JAZBEC GRADBENIŠTVO, LEKARNE MARIBOR, ELWE&CO. D.O.O., Albin Brencl (donacija večje količine volne), Zdene Podlesnik (didaktične igrače) in nekaj posameznih članic (Edita Špitalar, Elizabeta Čebokli, Dušica Pahor, Pavla Mlinarič, Maja Skerbinek Kavalar, Dušica Mičetić Turk). Velik doprinos je bil ustvarjen tudi z dobrodelnim miklavževanjem. Velik HVALA vsem našim donatorjem!

Tako smo imele kaj deliti in razveselile smo ogromno ljudi, pričarale neverjetno veliko nasmehov in prižgale iskrice v očeh. Pripravile smo praznične pakete, ustvarjalne pakete volne in pakete igrač za najmlajše ter razveselile:

💙 DOM POD GORCO

💙 DOM DANICE VOGRINEC (enota Pobrežje in Tabor)

💙 DSO SENECURA

💙 UKC MARIBOR

💙 OSNOVNA ŠOLA IN VRTEC KORENA

💙 MLADINSKI DOM MARIBOR

💙 DSO TEZNO

💙 VDC SOŽITJE

💙 OŠ LUDVIKA PLIBERŠKA

💙 OŠ IN VRTEC JARENINA

💙 OŠ IN VRTEC JAKOBSKI DOL

💙 CENTER NAPREJ

💙 VRTEC BORISA PEČETA

Za izbranih 12 socialno šibkih otrok iz OŠ Korena, ki so zapisali svoje želje, pa je 12 naših članic izpolnilo te posamezne želje, dodale priboljške in prikupno zapakirale. Te pakete so nato 3 naše predstavnice v ravnateljevi pisarni predale tem otrokom, ki so ob predaji kar skakali od veselja.

Prav tako pa smo se izjemno angažirale, da bi pridobile čimveč opredelitev namena dohodnine za našo humanitarno organizacijo.

Tukaj pa še zahvala Društva prijateljev mladine Maribor: