Pomagajte tudi vi

1. DONIRAJTE SVOJA SREDSTVA

Donirajte denar na transakcijski račun Lions kluba Maribor Zarja, Lackova cesta 76, SI-2000 Maribor:

TRR pri Addiko Bank SI056 33000-0006570965

2. NAMENITE DEL DOHODNINE V HUMANITARNE NAMENE

Namesto v državni proračun lahko namenite 0,5% dohodnine za pomoč naši organizaciji! Slovenska zakonodaja omogoča, da del dohodnine namesto v državni proračun namenite kateri od upravičenih organizacij. Tako lahko donirate Lions klubu Maribor Zarja, ki ima status humanitarne organizacije ter s tem podprete izvedbo našega programa. Vaša odločitev za vas ne predstavlja nikakršne dodatne finančne oziroma davčne obremenitve in le malo dela, saj je potrebno le oddati podatke na enega od možnih načinov:

1. preko portala e-Davki

2. z oddajo osebno ali po pošti

2.1 Prenesite formular in izpolnite formular: Zahteva za namenitev dela dohodnine

2.2 Podpisan formular posredujete osebno ali po pošti

DURS mora prejeti vašo zahtevo do 31. decembra v letu! Merodajen obrazec za razporeditev vaše dohodnine je tisti, ki na DURS prispe zadnji. V naslednjih letih vam formularja ni potrebno ponovno pošiljati, vaša odločitev velja do preklica oz. oddaje drugačnega formularja!

3. IMATE ODVEČ KAKŠNO NAPRAVO?

Imate doma napravo, ki je ne potrebujete več? Morda računalnik, pralni stroj, zdravstveni pripomoček, korekcijska očala ali kaj drugega? Povežite se z najbližjim Lions klubom, ki bo nedvomno našel nekoga, ki bo vašega darila zelo vesel in mu bo olajšalo življenje.