Blog

»Božiček« v materinskem domu

Kot ženski klub smo članice seveda še posebej dovzetne za stiske žensk in otrok. Nekako samoumevno nam je postalo, da nikoli ne pozabimo na materinski dom, ki je v najhujših situacijah zares odrešitev za marsikatero žensko, še prav posebej za mamice z otroki.

Ker nam je znano, da morajo za dnevno prehrano in ostalo oskrbo vse same poskrbeti, smo tudi tokrat priskrbele pripomočke za higieno, nekaj oblačil, posode in drugih prepotrebnih gospodinjskih artiklov. In ker so bili pred vrati božični prazniki, sta se 2 naši članici angažirali še za donacijo hrane za praznično večerjo.

Še posebej se nas dotaknilo rojstvo novorojenčka v decemberskih dneh in smo tudi za tega malčka takoj priskrbele določene nujne stvari.

Tudi v prihodnje ostaja pomoč materinskemu domu naša tiha zaveza, čeprav si članice želimo, da bi zaščito v domu iskalo čimmanj prizadetih žensk.

In še citat zahvale s strani materinskega doma:

Spoštovani!

Najlepše se vam zahvaljujemo za izkazano veselje, ki ste ga pripravili za naše bivajoče, tako otroke, kot za naše gospe!

Hvala vam za vso hrano, torto, potice, vse priboljške, s katerimi ste nas dobesedno zasuli. Copati za otroke so zelo lepi in jim bodo prišli zelo prav, tudi oblačil in obutve so bile gospe zelo vesele.

Iskrena vam hvala v imenu Materinskega doma!

Želimo vam lepe in mirne praznike!