Blog

DOBRODELNI KONCERT Z JAZZ LADIES

V veliki dvorani Narodnega doma Maribor smo članice LK Maribor Zarja na predvečer Dneva žena pripravile dobrodelni koncert, katerega izkupiček je bil namenjen Karitasu v okviru projekta  “Donirana hrana”.  

Na začetku koncerta je nastopil otroški pevski zbor iz vrtca Studenci Maribor, enota Pekrska, ki je s svojim prisrčnimi pesmimi in plesi ustvaril prijetno vzdušje za nadaljevanje odličnega večera.

Po pozdravu predsednice LK Maribor Zarja Bojane Kmetec Rošic in predstavitvi projekta Donirana hrana ter nagovoru guvernerja Zveze Lions klubov, district 129 Slovenija, g. Mirka Kvasa, ki je prav tako poudaril idejo pomembnost projekta in pohvalil angažiranost kluba, so koncert v svoje roke “vzele” JAZZ LADIES.

JAZZ LADIES so se zares izkazala z izvrstnim glasbenim izvajanjem in odličnim izborom skladb. Tudi občinstvo je aktivno sodelovalo in na koncu nagradilo nastopajoče z bučnim in dolgim aplavzom.

Sledilo je prijetno druženje ob kozarčku in prigrizku, kjer so bile razstavljene tudi risbe OŠ Ludvika Pliberška Maribor, pripravljene za natečaj Plakat miru, prav tako pa je sodelovala s svojimi prečudovitimi izdelki mariborska kiparka Katja Majer.

Brez teh aktivnih članic LK Maribor Zarja (od leve: Melita, Branka in Darja) tega koncerta ne bi bilo