Blog

Svečana skupščina ob 10-letnici kluba

V torek 24. aprila 2018 smo v prostorih hotela Habakuk (kjer je tudi sedež kluba) izvedle spomladansko skupščino kluba. Zaradi 10. obletnice delovanja našega humanitarnega kluba je bila skupščina zastavljena zelo svečano s povabljenimi gosti iz drugih klubov in iz districta 129.
Na skupščini so bili izvoljeni predsednica in vsi potrebni organi za naslednje lionistično leto. V svoje vrste smo svečano sprejele 6 novih članic, ki so s prisego potrdile vstop v naš klub. Vsem ustanovnim članicam so bile podeljene posebne listine, prav tako so bila podeljena priznanja za delovanje v klubu. Posebej smo se zahvalile ustanovni predsednici Elzi Čebokli ter botru Vojku Lahu in takratni guverneki Loreni Hus. Guverner Marko Gospodinjački nam je iskreno čestital in nam zaželel še dosti uspešnih akcij.

Po skupščini se je druženje sproščeno nadaljevalo z manjšo pogostitvijo, sam potek skupščine pa nam je polepšala učenka glasbene šole Hana, ki je z igranjem na citre nežno pobožala naša ušesa z znanimi melodijami.

?